4Daagse wordt gelopen voor Stichting 113/Wout


Ter nagedachtenis aan Wout, vorig jaar spelend bij Pegasus HS 9, is er nu een actie opgezet door zijn naasten om de 4Daagse te lopen voor Stichting 113. Volgens het stuk info:

” Wij lopen de 4Daagse voor Stichting 113 en ter nagedachtenis aan Wout. Wout is eind juni 2022 van ons heen gegaan in de leeftijd van 19 jaar. Een vlucht uit een voor hem onhoudbare situatie. Ons daarmee in verslagenheid achterlatend.
Gemiddeld overlijden vijf mensen per dag in Nederland aan zelfdoding. Stichting 113 zet zich op alle mogelijke manieren in voor een land waar niemand radeloos of eenzaam sterft door zelfdoding. Opbrengst uit deze actie komt ten gunste van het Fonds Suïcidepreventie, dat onderzoeksprojecten en innovaties op het gebied van suïcidepreventie mogelijk maakt. We willen graag helpen nieuwe gevallen te voorkomen. Alleen samen kunnen we het verschil maken. Help je ook mee?

Wij bewaren Wout met liefde in ons hart ♥, voor altijd.

Jeroen, Willem, Hannah, Haije & Jeanine, Eric & Richèle “

Het bestuur van Pegasus vindt dit een enorm mooi initiatief! Als je zelf ook een donatie wilt doen, dan kan dat door op deze link te klikken.

Delen: