Agenda

 • Meerdaags Jeugdtoernooi Doezum

 • Vierdaagse van Oost

  Beste volleyballers, 

  Kijken jullie ook al weer uit naar de dinsdagavonden in juni? Dat komt goed uit, want dit is de aankondiging voor hét recreantentoernooi ‘Vierdaagse van Oost’!  De speeldata zijn op dinsdagavond 4, 11, 18, 25 juni 2019 van 19.30 tot circa 22.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal “De Ark van Oost” aan de Cipresstraat 154 te Nijmegen. 

  Je kunt je inschrijven door uiterlijk maandag 20 mei een mail te sturen naar toernooicommissiepegasus@gmaill.com met daarin: 

  Naam van het team Naam en telefoonnummer van contactpersoon Niveau (half gevorderd / gevorderd) 

   - Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team en dient tegelijk met de inschrijving te worden overgemaakt naar Rekeningnummer NL24 INGB 0001 4448 88 tnv Pegasus o.v.v “Vierdaagse 2019” + je teamnaam.   - Het aantal te spelen wedstrijden per avond is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Het streven is om elke avond minimaal twee wedstrijden te spelen.   - Elk team moet tijdens de wedstrijd minimaal twee dames in het veld hebben staan. Er mogen per team maximaal twee competitiespelers (senioren/A-Jeugd) meedoen. Een uitzondering hierop zijn dames die competitie spelen in de 3e of 4e klasse; zij mogen zich als team inschrijven.   - Elk team dient voor een scheidsrechter en een teller te zorgen.   - In de laatste week van mei wordt aan elk deelnemend team (per e-mail) informatie toegezonden met daarin o.a. de wedstrijdschema’s. Dit is tevens de bevestiging dat het team kan deelnemen. 

  Meer informatie nodig? Mail gerust naar dit e-mailadres: toernooicommissiepegasus@gmail.com

  Tot 4 juni! 

  Met vriendelijke groeten,  De toernooicommissie Pegasus Leenke van Haaften, Paulien Boudewijn en Wieteke de Hoop • Pinkstertoernooi

 • Ledub volleybalfestival

 • Ikaros eindtoernooi B/C-jeugd

 • Ede Beach Toernooi

  Wil je met de voetjes in het zand & lekker de hele dag volleyballen? Nu is je kans, want het beach volleybal is weer terug in Ede. In het weekend van 15 en 16 juni organiseert volleybalvereniging TweeVV een toernooi voor mannen, vrouwen en recreanten. Wij maken het ontzettend makkelijk voor je. Het enige dat je hoeft te doen is: # Vrienden en/of teamgenootjes verzamelen # Teamnaam verzinnen # Opgeven via het formulier op www.tweevv.nl Zo makkelijk is het! Maar wij snappen dat je natuurlijk nog wat informatie wilt. Het toernooit is beide dagen van ongeveer 10:00 tot 17:00 uur. Je mag beide dagen mee doen of je schrijft je in voor één dag. Beide dagen hebben dezelfde indeling & iedere dag zijn er 3 competities:

  1. Mannen, 3 x 3 2. Vrouwen, 3 x 3 3. Recreanten/mix, 4 x 4Wij zijn onderdeel van het Ede Beach Event dat plaatsvindt bij dè Topsporthal van Ede aan de Burgemeester van der Knaapweg 10. Per team betaal je €30,- inschrijfkosten per dag dat je meedoet. Je kan er ook voor kiezen te blijven hangen voor de BBQ die wordt verzorgd door Sportcafé Time-out. Daarvoor kan je je ook aanmelden via ons en de kosten zijn €11,- per persoon. Alleen BBQ-en kan trouwens ook! Schrijf je in vóór maandag 10 juni. We hebben maar beperkte ruimte voor teams. Dus ga naar www.tweevv.nl en schrijf je snel in, want vol=vol. Ben je enthousiast om lekker te gaan beachen? Hopelijk zien we je aanmelding snel verschijnen en zien we jou op 15 en/of 16 juni. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Namens de organisatie,
  Vincent, Marieke, Gerda, Aldo, Casper, Jeroen en Sanna.


 • Jeugdkamp 2019

  Beste Pegasus-jeugdleden! Vorig jaar na ‘Wie is de Mol?’ en ‘Expeditie Pegasus’ is het thema van het jeugdkamp dit jaar ‘Prison Escape’. Wederom een weekend vol activiteiten, zwemmen en afgesloten met een volleybalclinic. Alle activiteiten staan in het teken van de zoektocht naar de juiste codes om te ontsnappen uit De Ark-atraz. Datum: vrijdag 21 juni 18.30 uur tot zondag 23 juni ca 14.00 uur Accommodatie: De Walnoot, Venray Dit grote avontuur met 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, diverse activiteiten en een goed verhaal beleef je voor slechts € 35,-! Leiding: Lotte, Steven, Carmen & Guus Ben jij een Pegasus-jeugdlid (A, B en C) meld je dan hieronder aan!

  Meld je aan!

  Pegasus Jeugdkamp 'Wie is de Mol?' 2017: • Groot Gemini Grastoernooi

  Beste volleybal-liefhebbers, De 5e editie van het Groot Gemini Grastoernooi staat er aan te komen! Het 4 tegen 4 grastoernooi, georganiseerd door volleybalvereniging Gemini uit Elst, zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni 2019 op het Cool Nature veld te Elst. Het toernooi zal duren van ±10.00 uur tot ±16.30 uur. Ook dit jaar zal er worden gespeeld op twee niveaus: recreatief- en competitieniveau. Naast het toernooi zullen er ook leuke activiteiten worden georganiseerd voor kinderen, zoals een groot speelveld met leuke spellen, schminken en een springkussen. Bij het toernooiveld zijn stands aanwezig met eten en drinken. Verder wordt er dit jaar ook extra aandacht besteed aan het lustrum! De gezellige toernooidag zal worden afgesloten met een hapje eten. Er zal een frietkar langs komen met voldoende frietjes en snacks! Hiervoor kun je je (tijdens het inschrijven voor het toernooi) via de website opgeven. Teams kunnen zich inschrijven via www.gemini-elst.nl/gggt Sportieve groetjes, De organisatie Gemini Elst flyer


 • Maasfeesten

  Buurt-Familie-Vrienden grasvolleybaltoernooi aan de Maas Op zaterdag 13 juli organiseert volleybalvereniging Atalante in samenwerking met de Maasfeesten een grasvolleybaltoernooi voor beginners en gevorderden. Het toernooi wordt gehouden op een speciaal hiervoor geprepareerde graslocatie aan de Maas in Appeltern. Teams, die bestaan uit minimaal 4 personen, worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De wedstrijden starten rond 10:00 uur en rond 17:00 zijn de winnaars bekend. Tijdens en na de prijsuitreiking  kun je genieten van een breed aanbod van food-kramen, waar diverse horecaondernemers hun eetwaren aanbieden. Bovendien is er direct na de prijsuitreiking live-muziek en gaat het sportieve gedeelte over in een sfeervolle en feestelijke avond aan de Maas. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk in de categorieën Heren, Dames, Mix (maximaal 2 mannen) en Jeugd. Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen; er wordt met 4 tegen 4 gespeeld. Bij onvoldoende aanmelding kan de organisatie besluiten om poules samen te voegen. Parkeren is geen probleem, dat kan op de speciaal ingerichte parkeerplaats. Ook voor douchemogelijkheden na de wedstrijden wordt gezorgd. Wie wil kan zelfs (met een eigen tent) blijven kamperen. Ga naar www.atalantehorssen.nl/maasfeestenvolleybal voor meer informatie over het toernooi. Je kunt je team tot 20 juni inschrijven, maar vol is vol!