Ben jij goed in relaties onderhouden? Word relatiebeheerder!


Pegasus kent vele enthousiaste vrijwilligers. Om de club goed draaiende te houden is het belangrijk dat genoeg mensen taken blijven oppakken. De komende weken zullen we op de website bekendmaken welke posities vrij zijn (of komen), en wat ze inhouden. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je bij één van de bestuursleden of stuur een mailtje naar bestuur@pegasusvolleybal.com.

Deze week: Commissaris Relatiebeheer

De functie relatiebeheer is een bijzondere functie in het bestuur van Pegasus. Je bent niet al veel met interne aangelegenheden bezig, maar richt je vooral op het uitgebreide netwerk van Pegasus buiten de club. Je moet daarbij denken aan de gemeente Nijmegen, de nationale volleybalbond, verenigingen uit de regio en het sponsornetwerk van Pegasus.

Je draagt er bijvoorbeeld zorg voor dat de afspraken tussen sponsoren en Pegasus worden nagekomen en zij zich actief onderdeel voelen van onze mooie club. Ook zoek je met de sponsorcommissie naar nieuwe kansen en werk je samen met clubs als Heyendaal, Vocasa en Trivos om het volleybal in de regio Nijmegen naar een hoger plan te trekken. De gemeente Nijmegen en de Nevobo zijn belangrijke partners om initiatieven zoals de clinics op scholen mogelijk te maken. Jij onderhoudt de contacten met deze grote partners en draagt er zorg voor dat deze prachtige initiatieven gecontinueerd kunnen worden.

Dit vraagt om interesse in commerciële vaardigheden en affiniteit met netwerken. De tijdsinvestering is beperkt in verhouding tot wat het je oplevert! Bijkomend voordeel is namelijk dat je buiten Pegasus een nieuw netwerk opbouwt, wie weet waar dat nog goed voor kan zijn! Uiteraard helpt het bestuur én waar nodig onze vorige commissaris relatiebeheer (Bas)  in de opstartfase van je bestuurscarrière.

Je komt terecht in een enthousiast, nieuw bestuur dat zin heeft om met jou samen aan onze mooie club te bouwen. Om jou een goed beeld te geven van hoe leuk, leerzaam en gezellig de functie en het besturen van onze vereniging is, nodigen we je graag uit jouw interesse in de functie of vragen te mailen naar bestuur@pegasusvolleybal.com.

Ben jij goed in het onderhouden van relaties? Dan horen we graag van jou!

 

Delen: