Bestellen nieuwe Wedstrijdshirt


Beste Pegasusser,
Al een tijd doet het gerucht de ronde: er komen nieuwe wedstrijdshirts. Tijdens de ALV is het mooiste shirt gekozen en is kort toegelicht hoe een en ander in zijn werk zal gaan om er volgend jaar met z’n allen weer op en top bij te lopen. We zetten nog even alle belangrijke data en informatie voor je op een rij:
 • Op maandag 23 en dinsdag 24 mei zijn er pasavonden in de kantine van de Ark van Oost van 18.30 tot 20.00 uur. We zullen zorgen voor een plek om ongezien te kunnen omkleden zodat je kunt uitproberen welke maat het beste past. Daarnaast kun je bijpassende broekjes en trainingspakken proberen. Zie hiervoor ook de bijgevoegde Brochure Clublijn Pegasus 2016  (de prijzen met korting van de wedstrijdshirts zijn inclusief bedrukking).
 • Tijdens de pasavonden kun je direct je kleding bestellen. Zodra alles klaar is krijg je daar bericht van (dit zal aan het begin van het seizoen zijn, eind augustus) en kun je je bestelling ophalen bij Z-Sport in Groesbeek. Mocht je het je teamgenoten, en daarmee ook ons, wat makkelijker willen maken, het is mogelijk om voor anderen een bestelling te doen. We hebben ook vast bestellijsten  (Bestellijst dames   Bestellijst heren ) bijgevoegd, om eventueel vooraf in vullen zodat het je weer tijd scheelt op de pasavond.
 • De prijzen:
  • Het shirt heeft normaal een prijs van 40,50 euro voor senioren (vanaf maat S). Iedereen die in het seizoen 2015/2016 lid was van Pegasus krijgt 15 euro korting. Je betaalt dus uiteindelijk 25,50 euro.
  • Voor junioren is de normale prijs van een shirt 37 euro en met korting 22 euro.
  • Voor CMV-leden is het niet verplicht vanuit de bond om in een officieel tenue te spelen, maar het is natuurlijk wel zo leuk om er helemaal bij te horen, we vragen daarom dat ook voor de kleinsten een shirt wordt aangeschaft. Om te voorkomen dat steeds een nieuw shirt moet worden gekocht als ze eruit groeien gaan we op de website een pagina inrichten als marktplaats voor wedstrijdshirts.
  • Voor de overige kleding geeft Z-Sport tot 8 september 2016 een korting van 25%.
 • Als laatste de nummering. Er zal een lijst worden bijgehouden met wie welk nummer heeft. Je kunt een verzoek doen als je heel graag een bepaald nummer wilt. Wel geldt, wie het eerst komt wie het eerst maalt, want elk nummer kan maar een keer worden uitgegeven.

 

Dit was het voor nu wat ons betreft. We zien je graag op de 23e of de 24e mei.

Delen: