Breng jij de prestatieteams naar nieuwe hoogtes? Kom bij de TC prestatielijn!


Pegasus kent vele enthousiaste vrijwilligers. Om de club goed draaiende te houden is het belangrijk dat genoeg mensen taken blijven oppakken. De komende weken zullen we op de website bekendmaken welke posities vrij zijn (of komen), en wat ze inhouden. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je bij één van de bestuursleden of stuur een mailtje naar bestuur@pegasusvolleybal.com.

Deze week: TC prestatielijn (dames of heren)

Vorige week hebben we al verteld dat we mensen zoeken voor de breedtelijn van de technische commissie (TC). Maar ook in de prestatielijn zijn er nog plekken niet opgevuld. We hebben die extra vrijwilligers dus hard nodig. Grijp daarom nu je kans en meld je aan als lid van de TC!

De TC is onderverdeeld in verschillende onderdelen, namelijk de TC Jeugd, Dames, Heren en Recreanten. Bij de dames- en herenlijn maken we nog onderscheid tussen de prestatielijn TC (eerste twee teams) en de breedtelijn (de overige seniorenteams).

Als vrijwilliger TC prestatielijn ben jij een belangrijk onderdeel van de succes van de prestatieteams van Pegasus. Er is een onderverdeling tussen de prestatielijn heren en dames en iedere lijn heeft een apart commissielid. Jij bent de persoon die weet wat er speelt bij de teams en waar eventueel behoefte aan is. Binnen Pegasus worden de eerste twee teams als prestatiesteams gezien.

In het begin van het seizoen is dit voornamelijk overleg over wanneer er getraind en een voorkeur is voor de wedstrijden. De trainers bepalen de selectie van de teams. Je kan ze eventueel ondersteunen als hier vraag naar is.

Door het seizoen heen heb je gesprekken met de aanvoeders en trainers om te kijken of alles naar behoren gaat. Rond maart spreek je alle spelers een keer individueel om te bespreken wat de wensen of ambitities voor volgend seizoen zijn.

Je kan overleggen met de persoon op TC prestatielijn van de andere twee teams of met de breedtelijn. Daarnaast communiceer je met het hoofd van de TC. Vergaderingen vinden alleen plaats naar behoefte.

Lijkt je het leuk om lid te worden van de TC? Of wil je nog iets meer weten? Neem een keer contact op met Mirjam Laarman, hoofd TC! Dat kan door een mailtje te sturen naar technischezaken@pegasusvolleybal.com.

Delen: