Clinic Lonneke Sloëtjes


Vorige week zondag kwam niemand minder dan international Lonneke Sloëtjes op bezoek in de Ark van Oost voor een speciale aanvallersclinic! De clinic werd georganiseerd door Yannick van Harskamp van de NJOI Academy. Een mooi aantal leden van Pegasus mochten eraan meedoen, en ook waren een paar trainers aanwezig om meer te leren over het trainersvak..

Na een korte warming up, gingen alle spelers hard aan de slag met het perfectioneren van hun aanval. Tijdens de twee uur durende clinic hebben de deelnemers zich in het zweet gewerkt en veel geleerd over de aanvalstechniek. Kijk niet verbaasd als ze ineens beginnen over “de bal als een klok”, of dat ze ineens net zo goed als Lonneke een aanval kunnen verzorgen!

Na de clinic van Lonneke was er ook tijd voor het maken van een foto, én hebben sommige jeugdleden een handtekening weten te bemachtigen. Daarna vonden nog twee andere clinics plaats en konden sommige deelnemers nog een keer aan de bak met een clinic over spelverdelen (verzorgd door Yannick van Harskamp zelf) en passen (door Dirk Sparidans).

Het was een super geslaagde dag. Yannick, bedankt voor het organiseren van deze super toffe clinic!

Delen: