Concept teamindelingen D6 t/m D15 en H5 t/m H10


Hierbij willen we het eerste concept van de teamindelingen voor de breedtelijn bij de seniorenteams delen.

Voor de prestatielijn en de teams daar vlak onder zijn er nog enkele onduidelijkheden door spelers van buitenaf die meetrainen. Daarom hebben we besloten om de teamindelingen voor deze teams nog even te laten wachten. Wanneer de selectie voor de prestatieteams is gemaakt, zullen we ook voor deze teams zo snel mogelijk een concept voor de teamindelingen maken en communiceren. Dit is naar verwachting over uiterlijk 2 weken.

Voor de jeugd wordt er ook nog hard gewerkt aan een nieuwe indeling. Daarom wordt ook hier het concept binnenkort pas bekendgemaakt, opnieuw naar verwachting over ongeveer 2 weken.

Daarnaast is de TC op dit moment aan het kijken naar potentiële trainers voor komend seizoen. De indelingen daarvan zullen, uiteraard in overleg, ook zo snel mogelijk volgen. In de tussentijd willen wij de huidige trainers vragen om waar mogelijk training te blijven geven.

Vanaf maandag 8 mei zal voor D6 t/m D15 en H5 t/m H10 getraind worden in de nieuwe samenstelling. Dit geeft ons de kans om te kijken of iedereen op de juiste plek zit en nog aanpassingen te doen indien nodig.

De teamindeling voor de dames breedtelijn en heren breedtelijn zijn als volgt:
indeling dames
indeling heren

Als je vragen hebt over de indelingen, zijn wij bereikbaar via tc.dames@pegasusvolleybal.com en tc.heren@pegasusvolleybal.com . Aarzel niet om contact met ons te leggen! Je mag ook altijd naar je contactpersoon toestappen, of je vraag bij het bestuur neerleggen via technischezaken@pegasusvolleybal.com . Daarnaast horen wij het ook heel graag als je volgend seizoen (misschien) training wil geven en dit nog niet aan ons hebt laten weten.

Wij wensen iedereen alvast een sportief nieuw seizoen en veel volleybalplezier!

Met vriendelijke groeten,

namens de TC senioren

Marrit Schutten

hoofd technische zaken

Delen: