De Grote Muzikale Bingo Show!


In deze tijd waarin thuiszitten het nieuwe normaal is en activiteiten doen niet altijd even makkelijk lijkt, zijn wij blij jullie te kunnen mededelen dat we weer een online activiteit hebben kunnen realiseren in samenwerking met onze sponsor café Tappers!!

Wat hebben we georganiseerd?

de Grote Muzikale Bingo Show! 🥂 🎆 🥳

We starten met een Pubquizgedeelte met rondes over muziek, artiesten en verleden jaar. Om lekker in het muziek- en spelletjesgevoel te komen! Gevolgd door De Muziekbingo waar jij met je bingokaart in de prijzen kunt vallen! Dit allemaal georganiseerd en gehost door café Tappers!
Wanneer is het? Zaterdagavond 27 Februari om 20:00u
Hoe werkt het? Voor €15,- pp – krijg je een speciaalbierpakketje (3 bieren) of een fles wijn met een bakje borrelnootjes én je Bingokaart! De week voor de activiteit start, krijg je een mailtje met daarin waar je dit kan ophalen!
Hoe schrijf je je in? Door een mailtje te sturen naar commissiespn@pegasusvolleybal.com met je naam/namen van deelnemers als je je met je team wilt aanmelden en welk soort bingopakketje je wilt ontvangen. Met een beetje geluk mogen we tegen die tijd weer met 2 of 3 mensen ’s avonds bijeen komen, dat zou helemaal tof zijn!
Wat wil je nog meer weten? Het is een gezelschapsactiviteit waarin we iedereen weer een leuke activiteit willen geven, waarin het teamgevoel, het gezelschapsgevoel en het samen-gevoel lekker naar boven komt. Wat dit ook betekent is dat huisgenoten/buurman/buurvrouw/broer/zus/etc. allemaal van harte welkom zijn om mee te doen!! Dus nodig iedereen uit zouden we zeggen!
Daarnaast zijn er bovendien prijzen voor plek 1, 2 en 3 welke ook van café Tappers zullen komen, dus dat is nog iets lekkers om te willen winnen!

Let op: Inschrijven kan tot en met 23 Februari 18:00u!!

Dus schrijf je vooral in en dan gaan we er weer een super mooie avond van maken!

Delen: