Eurogames 2022 in Nijmegen!


Wat zijn de Eurogames?
Van 27 tot en met 30 juli worden in Nijmegen de EuroGames 2022 gehouden. Het sportevenement draait om 19 verschillende sporten met 2000 verwachte deelnemers van verschillende niveaus. Het is een inclusief sporttoernooi voor iedereen en specifiek voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI+).
Onder deze sporten valt natuurlijk ook ons geliefde volleybal en dit toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met HVV Keizer Karel, Heyendaal, Vocasa en Pegasus.
Naast de sporttoernooien zullen er nog meer evenementen zijn omtrent #LoveToMove. EuroGames is erkend door de Europese Homo- en Lesbische Sportfederatie.
//eurogames2022.eu/

Meedoen?
Er wordt nog gezocht naar deelnemers voor 3 teams, samen met Heyendaal, Vocasa en Pegasus. Voorkeur: 1 herenteam op A niveau (1e klas / promotieklas), 1 herenteam op B niveau (2e / 3e klas) en 1 vrouwenteam op A (of B) niveau. (1e klas – 3e klas).
Voor 7 snelle beslissers van Pegaus kan er een flinke korting van rond de €60,- geregeld worden om deelname voor iedereen financieel mogelijk te maken. Let wel: op is op.
Voor meer informatie: Adrie Luykx – volleyball@eurogames2022.eu (laat weten dat je van Pegasus bent).
//eurogames2022.eu/sports/volleybal/

Vrijwilligers!
Zou je als vrijwilliger bij het evenement willen helpen, kijk dan hier: //eurogames2022.eu/vrijwilligers/
Voor het volleybaltoernooi zijn we nog op zoek naar scheidsrechters die 2 wedstrijden zouden willen fluiten tijdens de finale op zaterdag 30 juli. Of vrijwilligers die op vrijdag en zaterdag de warming up willen leiden (29 & 30 juli). Heb je hier interesse in, stuur dan even een mailtje naar voorzitter@pegasusvolleybal.com

Delen: