Diner Rouler: The Lustrum EditionEvenementgegevens


Op zaterdag 11 november organiseren we het jaarlijkse Diner Rouler Evenement. Diner Rouler is in het verleden meegekomen met de vele studenten die van NSVV Heyendaal de overstap maakte naar Pegasus. Een smaakvol, bourgondisch en bovenal gezellige avond waarbij je samen met andere kookt en geniet van lekker eten!

Opzet

Als je wilt deelnemen aan Diner Rouler, en dat wil je, schrijf jij je samen met bijv. een teamgenoot in door je hier aan te melden. Na jouw aanmelding ontvang jij een mailtje waarin jullie een voor-, hoofd- of nagerecht wordt toebedeeld. Samen met jou partner kook jij de toegewezen gang voor zes personen. Daarnaast krijgen jullie in deze zelfde mail twee adressen doorgegeven waar je de overige twee gangen mag gaan nuttigen. Zo komen er dus twee andere duo’s van jouw kookkunsten genieten en mag je zelf bij twee andere koppels aanschuiven. Vanzelfsprekend kun je bij aanmelding eventuele dieetwensen doorgeven. Ter afsluiting van Diner Rouler ben je na het dessert van harte welkom in Café Van Ouds (Augustijnenstraat 33) voor de afterparty

Kortom naast een avondje lekker eten en wijn drinken, ontmoet je ook veel (nieuwe) Pegasus leden! De legende doet de ronde dat Diner Rouler van oudsher niet alleen de smaakpapillen aanwakkert, maar ook de liefde….!

Lustrum Editie

In het kader van het lustrumjaar zijn deze editie van Diner Rouler ook oud-leden van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Voorwaarde hiervoor is wel dat het opgegeven adres waar een van de gangen wordt genuttigd zich in Nijmegen bevindt! Een mooie gelegenheid om alvast bij te praten over vervlogen tijden, over Pegasus van vandaag en alvast een date te regelen voor het Lustrumgala op zaterdag 17 februari in De Waagh!

Daarnaast kent de Lustrum Editie van Diner Rouler niet drie, maar vier gangen. Deze laatste gang wordt om exact 23.00 uur opgediend in Café van Ouds! Zorg dan ook dat je deze mysterieuze gang niet mist!

Aanmelden

De eerste gang van Diner Rouler start om 19.00 uur waarna je de rest van de avond kunt tafelen.Wil jij net als vele anderen je zo snel mogelijk aanmelden? klik dan hier

Voor vragen kun je een mailtje sturen naar DinerRoulerPegasus@gmail.com

Delen: