Vierdaagse van OostEvenementgegevens

Dit evenement eindigde op 25 juni 2019


Beste volleyballers, 

Kijken jullie ook al weer uit naar de dinsdagavonden in juni? Dat komt goed uit, want dit is de aankondiging voor hét recreantentoernooi ‘Vierdaagse van Oost’! 
De speeldata zijn op dinsdagavond 4, 11, 18, 25 juni 2019 van 19.30 tot circa 22.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal “De Ark van Oost” aan de Cipresstraat 154 te Nijmegen. 

Je kunt je inschrijven door uiterlijk maandag 20 mei een mail te sturen naar toernooicommissiepegasus@gmaill.com met daarin: 

Naam van het team
Naam en telefoonnummer van contactpersoon
Niveau (half gevorderd / gevorderd) 

 – Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team en dient tegelijk met de inschrijving te worden overgemaakt naar Rekeningnummer NL24 INGB 0001 4448 88 tnv Pegasus o.v.v “Vierdaagse 2019” + je teamnaam. 
 – Het aantal te spelen wedstrijden per avond is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Het streven is om elke avond minimaal twee wedstrijden te spelen. 
 – Elk team moet tijdens de wedstrijd minimaal twee dames in het veld hebben staan. Er mogen per team maximaal twee competitiespelers (senioren/A-Jeugd) meedoen. Een uitzondering hierop zijn dames die competitie spelen in de 3e of 4e klasse; zij mogen zich als team inschrijven. 
 – Elk team dient voor een scheidsrechter en een teller te zorgen. 
 – In de laatste week van mei wordt aan elk deelnemend team (per e-mail) informatie toegezonden met daarin o.a. de wedstrijdschema’s. Dit is tevens de bevestiging dat het team kan deelnemen. 

Meer informatie nodig? Mail gerust naar dit e-mailadres: toernooicommissiepegasus@gmail.com

Tot 4 juni! 

Met vriendelijke groeten, 
De toernooicommissie Pegasus
Leenke van Haaften, Paulien Boudewijn en Wieteke de Hoop

Delen: