Vierdaagse van OostEvenementgegevens

Dit evenement eindigde op 27 juni 2023


Aanmelden: 4daagsevanOost@pegasusvolleybal.com

 

Eindelijk gaat het gezellige recreantentoernooi op vier dinsdagavonden in juni weer plaatsvinden.

De wedstrijden worden gespeeld in sporthal “De Ark van Oost” aan de Cipresstraat 154 te Nijmegen (tel. 024- 3232227). Op de laatste speelavond is er een feestelijke afsluiting in de kantine, met de uitreiking van de eindprijs. Daarnaast is er elke avond een avondprijs.

  • Je kunt je voor deze “Vierdaagse van Oost 2023” inschrijven door uiterlijk dinsdag 23 mei een e-mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres, met daarin:

Naam van het team, naam en emailadres van de contactpersoon.

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team en dient tegelijk met de inschrijving te worden overgemaakt naar Rekeningnummer NL24 INGB 0001 4448 88 tnv Pegasus onder vermelding van “Vierdaagse 2023” + je teamnaam.
  • Het aantal te spelen wedstrijden per avond is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Het streven is om elke avond minimaal twee wedstrijden te spelen.
  • Elk team moet tijdens de wedstrijd minimaal twee dames in het veld hebben staan. Er mogen per team maximaal twee competitiespelers (senioren/A-Jeugd) meedoen. Een uitzondering hierop zijn dames die competitie spelen in de 3e of 4e klasse; zij mogen zich als team inschrijven.
  • Elk team dient voor een scheidsrechter en een teller te zorgen.
  • Een week van te voren wordt aan elk deelnemend team per e-mail informatie toegezonden met daarin o.a. de wedstrijdschema’s. Dit is tevens de bevestiging dat het team kan deelnemen. Als een team niet kan deelnemen door teveel aanmeldingen, dan wordt dit team per email op de hoogte gebracht en wordt het inschrijfgeld zo snel mogelijk teruggestort.

Meer informatie nodig? Mail gerust naar ons e-mailadres:

4daagsevanOost@pegasusvolleybal.com

We hopen jullie team (weer) in juni te zien!

Sportieve groet van Raymond, Karin, Sanne, Rutger en Ellen
Organisatie “Vierdaagse van Oost” toernooi

Delen: