Gerrit Stam vrijwilliger van het jaar 19-20


Op een donkere vrijdagavond gingen voorzitter Paul en oud-secretaris Inge onderweg naar Huissen voor een belangrijk moment: de uitreiking van de Vrijwilliger van het Jaar Bokaal, seizoen 2019-2020. Waar normaalgesproken deze felbegeerde bokaal altijd tijdens het vrijwilligersuitje wordt uitgereikt, gooide corona dit seizoen ook die planning door de war. We konden de drie genomineerden, Gerda Woltjer, Gerrit Stam, en Eric Buijs, niet langer in spanning houden. Daarom dat vorige week vrijdagavond verrassingsbezoek werd gepland om de vrijwilliger van het jaar bokaal uit te reiken aan niemand minder dan… Gerrit Stam!

Gerrit heeft zich in het seizoen 2019-2020 ingezet als regiescheidsrechter en nationaal scheidsrechter, én was hij actief als verenigingsexpert om nieuwe V4 scheidsrechters op te leiden. Het bestuur heeft zijn inzet gewaardeerd met de enige echte vrijwilliger van het jaar bokaal!

Zodra de kantine eindelijk weer open mag, zal zijn naamplaatje aan de eregalerij worden toegevoegd. Je vindt de lijst met vrijwilligers van het jaar links van de bar. Gerrit, van harte gefeliciteerd met het winnen van de bokaal! En nogmaals bedankt voor jouw inzet voor onze club.

 

Delen: