Grote Clubactie

We besteden allemaal heel wat uurtjes op de club. Aanmoedigen, wedstrijden, vergaderen, organiseren en alles daartussen. We zetten ons allemaal in voor Pegasus, zodat we samen mooie momenten kunnen beleven. Dit jaar zal het opgebrachte geld van de Grote Clubactie gereserveerd worden om de mini’s en jeugd mooie momenten te laten beleven tijdens het mini- en jeugdkamp.


Wat gaat er gebeuren: de Grote Clubactie gaat weer van start!
Voor wie halen we geld op: mini- en jeugdkamp
Wie kan een lot kopen: iedereen
Vanaf wanneer: vanaf 14 september
Tot wanneer: zaterdag 2 november
Wat kost een lot: 3 euro voor één lot
Wat levert het op: een mooi bedrag om het mini- en jeugdkamp te ondersteunen en natuurlijk leuke prijzen voor de lotenverkoper en -koper
Wanneer is de trekking: woensdag 11 december

Grote impact, kleine moeite

Na vorig jaar een recordbedrag opgehaald te hebben van meer dan € 1.850, gaan we dit jaar opnieuw voor een topprestatie. Van elk verkocht lot (€3,-) gaat namelijk maar liefst 80% (€2,40) direct naar de club. De moeite waard dus! En het mooie is dat het nog niet eens één minuut van jouw tijd kost.


Grote Clubactie Pegasus Koop hier je loten


Hoe werkt het

Loten kunnen vanaf 14 september gekocht worden:

  1. Via lotenboekjes
    Alle teams krijgen binnen 2 weken een lotenboekje. Teamleden kunnen hierin hun gegevens invullen en als alle teamleden de kans hebben gehad, kan het ingevulde lotenboekje worden ingeleverd in de doos in de kantine.Het betalen van de loten gebeurt met een automatische incasso. Na inlevering van het lotenboekje wordt dit door de vereniging verzorgd. Vul je IBAN-nummer dus duidelijk in! Bij het afboeken van het geldbedrag wordt/worden automatisch het/de lotnummer(s) vermeld op het bankafschrift. Wij hopen natuurlijk dat onze clubleden heel veel prijzen gaan winnen, bij het winnen van een prijs krijg je automatisch bericht.
  2. Online
    Er is ook een online platform zodat er online loten gekocht kunnen worden. Via deze link toolbox.clubactie.nl/actie/vvPegasus1 kunt u zeer gemakkelijk loten kopen.
  3. Via onze eigen CMV jeugdleden/mini’s. Komende week kunnen zij langs de deur komen om loten te verkopen.

De ingevulde boekjes kunnen tot en met zaterdag 2 november ingeleverd worden in de doos van de Grote Clubactie in de kantine van de Ark van Oost. Wij zullen jullie hieraan helpen herinneren.


Grote Clubactie Pegasus Koop hier je loten


Wat kan jij winnen

Naast het steunen van Pegasus zijn er ook nog mooie prijzen te winnen:
Het team die het meeste aantal loten heeft gekocht/ verkocht krijgt een tegoedbon van € 25 bij Van Ouds.
Een hoofdprijs van € 100.000, een Volkswagen Up, reischeques en nog veel meer! Kijk op www.clubactie.nl voor alle prijzen.
Wij wensen iedereen veel succes bij het winnen van prijzen!


Dus zet je in voor je club en help mee aan de verkoop van zoveel mogelijk loten voor Pegasus!


Links

Kopers

Verkopers

Online verkoop: clubactie.nl/actie/vvPegasus1 Kids-Verkoopwedstrijd
Prijzen 20 loten actie
Lotchecker (beschikbaar na de trekking) Verkooptips