Inloopspreekuur Fysiotherapie Jager van der Kamp vanaf 9 september


Praktijk voor fysiotherapie Jager van der Kamp verzorgt vanaf 9 september iedere maandag in de Ark een gratis inloopspreekuur bij onze volleybalvereniging! Je vindt ze in de ruimte rechts voor de rechter-ingang van de sporthal (verdieping -1). Leden kunnen hier tussen 19:15 en 20:15 uur terecht voor vragen omtrent fysieke klachten en behandeladvies. Desgewenst zal er contact met de trainer zijn om zo goed mogelijk te kunnen blijven spelen of terug te keren in de sport.

Han en Aswin zijn er voor de hele vereniging. Van jong tot oud, van de breedte tot de top. Ze zijn de hele week beschikbaar in hun praktijk in Kerkenbos 10-77 (Lindenholt) en Gerard Noodtstraat 119 (Centrum). Hun specialisaties zijn manuele therapie en sportfysiotherapie.

Komt maandagavond niet goed uit? Op dinsdagavond hebben ze ook een gratis spreekuur in hun praktijk Kerkenbos en op donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in hun praktijk bij de Gerard Noodtstraat.

Meer informatie over hun werkwijze, behandelingen en adresgegevens vind je op www.jagervanderkamp.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 024-373 56 98.

Delen: