Inschrijvingen Online Pegasus Pubquiz geopend!


Beste leden,

Met al het slechte nieuws van de afgelopen weken, hebben we een klein lichtpuntje van een activiteit die wél door kan gaan en al binnenkort plaatsvindt:

De enige echte Pegasus Pubquiz – Online edition!

Tijd om je teamgenoten, de rest van je club, je trainer, noem het maar op, omver te blazen met jouw kennis en kunde buiten het volleybalveld!
Deze unieke, interactieve en op maat gemaakte pubquiz zal plaatsvinden op 15 november. Gezien het online is, zal de inloop starten vanaf 19u waarbij de quiz van start gaat om 19:30u. De planning is dat de pubquiz vervolgens rond 21:30 ten einde loopt!
Daarnaast is het goed om te weten dat je je nu mag opgeven in teams van maximaal 4 personen. Dit om te waarborgen dat, mocht je met je team samen gaan zitten, dit verantwoord en in lijn met de regels kan gebeuren.

De inschrijvingen zijn weer geopend en je kan je opgeven door een mailtje te sturen naar:  commissiespn@gmail.com 

Bij het inschrijven zouden we graag van je vragen om door te geven:
> Je teamnaam
> Voornaam van de teamcaptain
> Emailadres van de teamcaptain (de pubquiz host, Bob, zal dit emailadres gebruiken om voorafgaand aan de quiz extra informatie te sturen. Daarnaast zullen de antwoorden tijdens de quiz ook via dit mailadres verstuurd worden.)

NIEUW!! Er kunnen ook drankjes besteld worden bij café Tappers! Onderstaand is een lijst waaruit gekozen kan worden:

⬇️⬇️⬇️

•Bier A 3x speciaalbier €12,50
•Bier B 3x speciaalbier plús een extra bijzondere special €17,50
•Wijn A 1 heerlijke fles wijn €12,50
•Wijn B 1 heerlijke fles plús 1 bijzondere fles wijn €27,50
•De Tappers VriendenBox 6 speciaalbier óf 2 flessen wijn plus nacho’s (all-in om thuis te maken) €35,-
•Nieuw: Tappers meets Bobby’s Gin! Een flesje Bobby’s Schiedam Dry Gin (10cl) met twee flesjes premium tonic. De prijswinnende Oer-Hollandse gin inclusief perfect serve! €17,50

De pakketjes worden geleverd in een speciale limited edition musthave Tappers Tote bag 🤩🍻🍸! Drankjes zijn op te halen bij café Tappers op de dag van de pubquiz!

Geef je bestelling ook door met je inschrijving!

Hopelijk zien we jullie allemaal online over 3 weken, wij hebben er in ieder geval al zin in!!

Inschrijven kan t/m 10 november! (Let op: in de verzonden email stond dit per ongeluk als 15 november, dit is niet correct)

 

Delen: