Lid worden

Besloten om definitief lid te worden van Pegasus? Download dan het Inschrijfformulier Pegasus, hieronder te vinden bij “Uitleg digitaal invullen & ondertekenen”.

Vul deze helemaal digitaal in via onderstaande stappen met Adobe Acrobat Reader (gratis) op je computer, tablet of telefoon (Apple/Android). Onderteken vervolgens het ingevulde formulier ook digitaal en mail het ingevulde formulier naar de ledenadministratie (leden@pegasusvolleybal.com). Let op: alléén digitaal ingevulde formulieren worden verwerkt.

Lukt het digitaal invullen niet? Stuur dan even een mailtje naar de ledenadministratie voor hulp bij inschrijven (leden@pegasusvolleybal.com).

Kijk hier voor de contributie.

Het lidmaatschap van Pegasus wordt per seizoen automatisch verlengd, tenzij het lid zelf zich tijdig schriftelijk afmeldt bij de ledenadministrateur via het formulier op deze pagina. Afmelding voor het komende seizoen dient te geschieden voor 1 juli van het betreffende seizoen

Uitleg digitaal invullen & ondertekenen

- Computer

 1. Download en installeer Adobe Acrobat Reader
 2. Download het Pegasus inschrijfformulier en open het in Adobe Acrobat Reader
 3. Digitaal ondertekenen uitlegGa naar BeeldGereedschappen > Invullen en ondertekenen > Openen (rood) of klik direct op Invullen en ondertekenen als je het rechterdeelvenster (blauw) ziet.
 4. Klik op Ik om het formulier zelf in te vullen
 5. Tekstvelden worden automatisch herkend en je kan deze invullen door erop te klikken. Ook kan je keuzes aanvinken door op de blokjes te klikken.
 6. Klik na het invullen op Ondertekenen om een handtekening te tekenen of een bestaande afbeelding ervan toe te voegen in het veld voor de handtekening.
 7. Sla het volledig ingevulde formulier op
 8. Controleer het gemaakte bestand en mail het naar de ledenadministratie (leden@pegasusvolleybal.com)

- Tablet / Telefoon

 1. Download en installeer de Adobe Acrobat Reader app: Android, Apple iOS
 2. Download het Pegasus inschrijfformulier en open het in Adobe Acrobat Reader
 3. Klik op de blauwe bol rechtsonder in het scherm en vervolgens op Invullen en ondertekenen
 4. Tekstvelden worden automatisch herkend en je kan deze invullen door erop te klikken. Ook kan je keuzes aanvinken door op de blokjes te klikken.
 5. Klik na het invullen op het onderteken-icoon  om een handtekening te tekenen, een bestaande afbeelding of nieuwe foto ervan toe te voegen in het veld voor de handtekening.
 6. Controleer of alles correct is ingevuld
 7. Klik rechtsboven op het deel-icoon, kies Een kopie delen en kies je mail-app om het te mailen naar de ledenadministratie (leden@pegasusvolleybal.com)