Mini’s op avontuur tijdens minikamp


Zaterdag 25 mei en zondag 26 mei vierden maar liefst 45 jeugdleden tussen de 6 -12 jaar oud het mini-kamp van Pegasus. We sliepen 1 nachtje bij de scouting Karel de Stoute in Nijmegen.

Gelukkig was het maisdoolhof dichtbij dus we konden makkelijk heen en terug lopen. Er was voldoende te spelen daar en voor wie wilde konden er mooie stoffen Pegasus tassen versierd worden met textiel stiften. ’s Avonds hebben we lekker frietjes gegeten om daarna te genieten van prachtige optredens van de aanwezige kinderen. De presentatie van de avond werd ook verzorgd door jeugdleden zelf! Na even hard te hebben gedanst in de disco konden we aanschuiven bij het kampvuur. Bij het kampvuur werden leuke liedjes gezonden en we werden zelfs begeleid door een gitaar. Misselijk van de marshmellows kropen we richting bed voor een prima nachtje.

De volgende dag zijn we na een gezellig ontbijt aan de lange tafel buiten richting beachsport club Aiolos gegaan. Hoe fijn dat sommige ouders mee konden om te rijden! Bij Aiolos hebben trainsters Lot, Fen en Piene een geweldige beachvolley-clinic gegeven. Eenmaal terug op de scouting kon er nog een lijstje met groepsfoto (de dag ervoor gemaakt in het maisdoolhof) geknutseld worden.

Moe maar voldaan werden de kinderen door hun ouders opgehaald. We kijken terug op een heel fijn kamp!!!

 

Delen: