NJOI College Tour

Logo NJOI LifeDe Njoi Life heeft nu College Tours, die je thuis kan volgen om jezelf verder te ontwikkelen als trainer.
De webinars zijn hieronder via de knoppen allemaal apart te bekijken. We hebben een GRATIS webinar van 5-7 minuten en voor de grote webinars van ca 1,5 uur betaal je € 7,50 per webinar. In de komende maanden worden er meer webinars geplaatst. Hieronder hebben we een onderscheid gemaakt tussen trainers en sporters.
Veel plezier!


Matt van Wezel

De technisch directeur van de Noorse volleybalbond heeft al een volleyballeven aan ervaring in zijn rugzak. Hij trainde het Talent Team en liep jaren lang in het kloppende hart van onze volleybalopleiding: Sportcentrum Papendal, waar alle talenten worden klaargestoomd voor de internationale top. Matt werd kampioen met de dames van Sliedrecht Sport, is ongelofelijk creatief en weet zijn sporters uit te dagen om out-of-the-box te denken. Bekijk het GRATIS webinar over zelfregulatie en vervolgens het webinar over creatief trainen!


Arnold van Ree

Speelde jarenlang zelf in het Nederlands Team als spelverdeler. Werd groot als speler in het welbekende Bankras-model en werd na zijn actieve loopbaan als speler coach van, onder andere, de mannen van Piet-Zommers/Dynamo, assistent bondscoach van de Oranje dames en hoofcoach van Jong-Oranje mannen. Nu loopt hij al jaren rond op Papendal waar hij de coach is van het Talent Team. Hij gaat je alles vertellen over het herkennen van volleybaltalent en we onze jeugd ontwikkelen, op weg naar de internationale top.


Dirk Sparidans

Dirk was de afgelopen jaren als libero een vaste waarde in Oranje, speelde het EK 2017 en won tijdens het afgelopen WK 2018, onder andere, van regerend Olympisch kampioen Brazilie en eindigde met Nederland op de achtste plek. Dirk begon in 2008 zijn professionele loopbaan bij Piet-Zoomers/Dynamo in Apeldoorn en was in totaal elk jaar prof, waarvan zes jaar in het buitenland. Hij stond onder contract bij clubs uit België, Tsjechië en Frankrijk. Hij komt vertellen over de lessen die hij hier leerde maar vooral over leiding nemen in de pass en de mentale vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.


Kijk voor meer informatie op de site van Njoi Life.