Onze Sponsoren

Wij bedanken onze sponsoren voor hun bijdrage!

Sponsoring:
Heeft u belangstelling om volleybalvereniging Pegasus te ondersteunen, dan komen we graag met u in gesprek. Neem s.v.p. contact op met Lesly van Bergen (Relatiebeheer Pegasus) via relatiebeheer@pegasusvolleybal.com

Tot ziens in de Ark van Oost bij Pegasus!

jager_van_der_kamp

Jager van der Kamp

Op zoek naar een fysiotherapeut in Nijmegen? Bij Jager van der Kamp kunt u terecht voor fysiotherapie, maar ook voor sportfysiotherapie en manueel therapie kunt u in onze praktijk in Nijmegen terecht.
Praktijk voor fysiotherapie Jager van der Kamp verzorgt iedere maandag (19.15 - 20.15) een gratis inloopspreekuur bij onze volleybalvereniging. U kunt hier terecht voor vragen omtrent fysieke klachten, behandeladvies. Desgewenst zal er contact met de trainer zijn om zo goed mogelijk te kunnen blijven spelen of terug te keren in de sport.

Han en Aswin zijn er voor de hele vereniging. Van jong tot oud, van de breedte tot de top zijn zij de hele week beschikbaar in hun praktijk in Kerkenbos 10-77 (Lindenholt) en Thymstraat 141. Hun specialisaties zijn manuele therapie en sportfysiotherapie.
Mocht maandagavond niet uit komen hebben zij ook een gratis spreekuur op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in hun praktijk Kerkenbos.
Meer informatie over hun werkwijze, behandelingen en adresgegevens vind je op www.jagervanderkamp.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 024-373 56 98.

PP_personeelsdiensten

PP Personeelsdiensten

PP personeelsdiensten heeft alles onder één dak: werving & selectie, uitzending, detachering, payrolling, outsourcing van P&O, assessments en een vacaturebank. Met lef om te investeren in mensen en ideeën en voortdurende ambitie om te verbeteren zorgen wij voor flexibele en succesvolle dienstverlening.

z-sport

Z-sport

Bij de Zonnenberg Sports vind je alles op het gebied van Sport. Naast een ruime aanbod volleybal schoenen van de merken Asics en Mizuno zijn er ook accesoires zoals ballen en kniebeschermers beschikbaar. Voor het aanschaffen van teamkleding helpen wij u graag verder in onze winkel we kunnen u dan voorbeelden en pasmaten laten zien.

ARX ICT

ARX ICT

ARX ICT bemiddelt voor organisaties en professionals in tijdelijke projecten middels detachering en freelance bemiddeling waarbij zij zich voornamelijk concentreren op de vakgebieden ICT en Technische Automatisering. Voor structurele functies kan gebruik worden gemaakt van hun werving & selectie of detavast traject. Meer info over ARX ICT is te vinden op www.arxbv.nl en via de bedrijfsfilm.
De jaarlijkse sponsorbijdrage kan nog verder oplopen wanneer er via Pegasus nieuwe zakelijke contacten, detacheringsovereenkomsten of geschikte kandidaten worden gevonden.
ARX ICT heeft voortdurend een wisselend aanbod van tijdelijke en structurele functies voor hoger opgeleide professionals binnen met name de vakgebieden ICT en Technische Automatisering.
Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een dergelijke functie kijk dan snel op de website!

vanBerkum

Van Berkum Klimaat en Duurzaam

Van Berkum is adviseur, engineer en regisseur op het gebied van klimaattechniek, airconditioning installatie, elektrotechniek en koudetechniek.
Bij van Berkum kunt u onder andere terecht voor een warmtepomp systeem, zonnepanelen, energiezuinige airco of complete elektrotechnische installatie.

ark_van_oost

Sportkantine de Ark

Tot in de verre omgeving van Nijmegen is het bekend dat het in de Ark van Oost goed vertoeven is. Voor of na een wedstrijd of voor andere activiteiten. Diane en haar team zien jullie graag aan de bar verschijnen of op een onoplettend moment een klein dansje wagen!

cafe_van_Ouds

Café van Ouds

Café Van Ouds heeft in maart 2013 haar deuren geopend in hartje centrum Nijmegen (Augustijnenstraat 33). Gevestigd aan de Augustijnenstraat wordt een breed bier- en wijn assortiment aangeboden! Zowel lekker borrelen als de voetjes van de vloer, het kan allemaal.

www.vaccinatiecentrum.nl

Vaccinatiecentrum.nl

Jaarlijks reizen er meer dan 1,5 miljoen mensen naar een bestemming waar vaccinaties nodig zijn in verband met de aldaar voorkomende ziektes. Om na een reis weer gezond terug te komen, is een goed reisadvies een vereiste. Bij vaccinatiecentrum Nijmegen kunt u terecht voor een persoonlijk en deskundig reisadvies. Op basis van dit reisadvies geven zij vaccinaties en schrijven ze malariatabletten voor. Hiermee kunt u de gezondheidsrisico’s die uw reis met zich meebrengt tot een minimum beperken. Kijk voor meer informatie op www.vaccinatiecentrum.nl

vermeulen

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed is al 30 jaar een vertrouwd adres in de regio; adviseurs met verstand van zaken, bemiddelaars in uw belang. Huis, hypotheek en de benodigde verzekeringen: bij Vermeulen vindt u alles onder één dak.

ThiemeLoods_VanDeVeerdonk

Thiemeloods

Een karakteristieke multifunctionele plek voor eten & drinken, vergaderen, ontmoeten, werken, flexwerken, optredens, festiviteiten en evenementen.
Foyer (voor passanten) – vrijdag en zaterdag 12:00 – 18:00

van de Veerdonk Bouw & Regie

Organiseert de realisatie van een verbouwingsplan van af het allereerste idee tot en met de uitvoering.
Belangrijk zijn daarbij: duurzaam verbouwen met het gebruik van minder milieubelastende materialen en korte lijnen tussen de verschillende specialisten. Met oog voor detail, product en proces.