Onze Sponsoren

Wij bedanken onze sponsoren voor hun bijdrage!

Sponsoring:
Heeft u belangstelling om volleybalvereniging Pegasus te ondersteunen, dan komen we graag met u in gesprek. Neem s.v.p. contact op met Lesly van Bergen (Relatiebeheer Pegasus) via relatiebeheer@pegasusvolleybal.com

Tot ziens in de Ark van Oost bij Pegasus!


Craft

Craft is de hoofdleverancier van onze sportkleding. Via Sport-inn Groesbeek wordt de sportkleding voor Pegasus aan ons geleverd. Zie ook de website van Craft Sportswear voor meer kleding of accessoires van Craft: www.craftsportswear.com/global/

Sport-inn

Bij Sport-inn vind je alles op het gebied van Sport. Naast een ruime aanbod volleybal schoenen van de merken Asics en Mizuno zijn er ook accessoires zoals ballen en kniebeschermers beschikbaar. Voor het aanschaffen van teamkleding helpen wij u graag verder in onze winkel we kunnen u dan voorbeelden en pasmaten laten zien. Sinds kort heeft Pegasus een eigen kleding website om kleding/ accessoires aan te schaffen, zie de website voor meer informatie: //pegasus.clubwereld.nl

Jager van de Kamp

Op zoek naar een fysiotherapeut in Nijmegen? Bij Jager van der Kamp kunt u terecht voor fysiotherapie, maar ook voor sportfysiotherapie en manueel therapie kunt u in onze praktijk in Nijmegen terecht.
Praktijk voor fysiotherapie Jager van der Kamp verzorgt iedere maandag (19.15 – 20.15) een gratis inloopspreekuur bij onze volleybalvereniging. U kunt hier terecht voor vragen omtrent fysieke klachten, behandeladvies. Desgewenst zal er contact met de trainer zijn om zo goed mogelijk te kunnen blijven spelen of terug te keren in de sport.

Han en Aswin zijn er voor de hele vereniging. Van jong tot oud, van de breedte tot de top zijn zij de hele week beschikbaar in hun praktijk in Kerkenbos 10-77 (Lindenholt) en Thymstraat 141. Hun specialisaties zijn manuele therapie en sportfysiotherapie.
Mocht maandagavond niet uit komen hebben zij ook een gratis spreekuur op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in hun praktijk Kerkenbos.
Meer informatie over hun werkwijze, behandelingen en adresgegevens vind je op www.jagervanderkamp.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 024-373 56 98.

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed

Vermeulen Verzekeringen Vastgoed is al 30 jaar een vertrouwd adres in de regio; adviseurs met verstand van zaken, bemiddelaars in uw belang. Huis, hypotheek en de benodigde verzekeringen: bij Vermeulen vindt u alles onder één dak.

Tappers

Hallo! Wij zijn Tappers: het meest veelzijdige café van Nijmegen!

Een sfeervolle plek waar je met je vrienden of collega’s borrelt, stapt en tapt. Een warm café waar je je welkom voelt op ieder moment van de dag. Voel je ‘m al? Onze blikvangers: acht taptafels. Daar bepalen jullie zélf de sfeer en het tempo. Ondertussen zorgen wij voor de gastvrijheid en de happen. En voor dat colaatje tussendoor natuurlijk!

Bascafé

Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Carrières zijn hier begonnen, huwelijken gesloten, relaties ontsproten en ontelbare toasts uitgebracht op het prachtige leven. En dat gebeurt nog steeds. Al meer dan 15 jaar bieden wij een heerlijk uitgaansavondje. Wie kent in onze regio niet de piepkesavond? Een vol café en alleen maar flesjes Heineken verkopen. Al jaren vaste prik op dinsdagavond. En nog steeds een van onze drukste avonden! Op Dinsdag! In het verleden behoorde Bascafé zelfs tot de beste 100 cafés van Nederland! Sinds de drukte zich vooral richtte op de avonden voldeden we niet meer aan dat plaatje. Onze service, gezelligheid en kwaliteit zijn echter nog steeds top! Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets onze kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait.

ESP Centrum

Het ESP centrum is een multidisciplinaire praktijk waar particulieren, bedrijven en sportverenigingen terecht kunnen voor (sport)fysiotherapie, medische fitness en re-integratie.

In het ESP centrum wordt een professionele aanpak gecombineerd met een gemoedelijk sfeer. Optimale deskundige begeleiding kan alleen plaatsvinden als u zich “thuisvoelt” in de praktijk. Samen met u wordt er gewerkt aan verbetering van uw gezondheid en kwaliteit van leven.

Hiervoor zijn goed opgeleide ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en medische fitness instructeurs aanwezig.

Sportkantine

Tot in de verre omgeving van Nijmegen is het bekend dat het in de Ark van Oost goed vertoeven is. Voor of na een wedstrijd of voor andere activiteiten. Mike en zijn team zien jullie graag aan de bar verschijnen of op een onoplettend moment een klein dansje wagen!