Oud papier ophalen DAR!!


Beste Pegasus leden,

Een top prestatie wordt er geleverd als het gaat om de taak oud papier ophalen. Al ruim een jaar halen wij een keer per maand samen met de dar oud papier in Lent op wat zorgt voor mooie opbrengst voor de club.
Afgelopen tijd hebben al veel teams zich ingezet. Af en toe bleek de klus toch wat langer te duren of wat zwaarder te zijn. Afgelopen maand is er contact geweest met de dar en hebben wij gekeken naar een oplossing voor de komende periode. De DAR heeft zelf ook aangegeven dat er iets moet veranderen en samen zijn wij tot een prachtige oplossing gekomen.

Per direct kunnen wij starten met twee oud papier wagens zodat iedereen binnen de tijd klaar is. De DAR zit niet met overvolle wagens en wij als club zijnde verdienen nog wat meer aan de klus. Een mooie win win situatie !

Dit houdt in dat er vanaf april met twee teams gewerkt gaat worden! In de bijlage is het aangepaste schema te zien. Voor volgend seizoen zal er een nieuw schema gemaakt worden waar elk team een keer per jaar mag helpen met oud papier ophalen (ipv voorheen een keer per twee jaar). Door het toevoegen van een wijk is er ook gekeken naar andere acties die er plaatsvinden binnen Pegasus. Een aantal andere acties zullen zich beperken.

Hier de link naar het nieuwe schema:
Overzicht inzameling papier Pegasus 1617 nieuw

Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag!
Vriendelijke groet,
Serra Elders

Delen: