Paul Klaassens nieuwe (kandidaat) voorzitter


We kunnen eindelijk het goede nieuws met jullie delen: Paul Klaassens stelt zich kandidaat als voorzitter van Pegasus!

Paul, 55 jaar, werkt als bestuurlijk juridisch adviseur bij de Provincie Gelderland. Zijn zoon, Thur, is drie jaar geleden begonnen met volleyballen en speelt nu bij de jongens A1. Paul neemt de nodige bestuurservaring met zich mee: “Voorzitter zijn vind ik leuk en dankbaar werk. Ik ben al eens voorzitter geweest van een klein volleybalclubje Novio ’88 en een tussenschoolse opvang. Novio ‘88 speelt bedrijfscompetitie in Nijmegen op maandagavond in de Jan Massinkhal. Verder ben ik voorzitter van enkele gemeentelijke bezwarencommissies.”

Paul reageerde op de oproep voor nieuwe bestuursleden en heeft een paar keer met Hedser Nijland en het huidige bestuur gesproken. “Pegasus is een leuke en groeiende club en het is zonde als de ontwikkeling van de club stokt door een tekort aan vrijwilligers. Daarom wil ik graag een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van Pegasus”.

Samen met drie andere bestuursleden, Inge Stortenbeker (secretaris), Hans Velema (penningmeester) en Mirjam Laarman (commissaris technische zaken) zal hij zijn best doen om onze club naar nieuwe hoogtepunten te brengen. De komende maanden zal Paul alvast meedoen in het bestuur.

Paul zal zich tijdens de ALV van 16 mei 2019 officieel kandidaat stellen.

 

 

Denk je na het lezen van dit bericht: besturen, dat wil ik ook! We hebben nog een mooie plek vrij als Commissaris Externe Relaties. Schroom niet contact met het bestuur op te nemen via bestuur@pegasusvolleybal.com of bel met Inge (secretaris): 06-25339320.  

Delen: