Pegasus Jeugdkamp 2022 inschrijvingen geopend!


Beste Pegasus-jeugdleden!

Na een jaar lang eindelijk weer meer te hebben kunnen volleyballen, waarbij we weer veel competitiewedstrijden hebben mogen spelen, kondigen wij met trots aan dat de organisatie van het Pegasus Jeugdkamp 2022 ook weer druk bezig is om een fantastisch weekend te organiseren! Na thema’s zoals “Wie is de mol?”, ” Prison Escape” en “Casino Night”, is het thema van het jeugdkamp dit jaar “De Olympische Pegasusspelen”! Wederom een weekend vol activiteiten en gezelligheid! Alle activiteiten staan in het teken van de Olympische Spelen. Dus trek je sportiefste outfit aan en ga er op uit! Wie heeft er aan het eind van het weekend de meeste medailles verdiend en gaat er met de hoofdprijs naar huis? 🤩😎😏

Datum: vrijdag 27 mei vanaf ~18.30 t/m zondag 29 mei in de middag (specifieke informatie volgt later).
Accommodatie: Het Uilenest.
Dit grote avontuur met 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner en diverse activiteiten beleef je voor slechts € 30,-!
Onder begeleiding van: Ben, Fabian, Mathilde, Mira, Shannon en Shauny.🥳

Ben jij een Pegasus-jeugdlid (A, B en C, leeftijd 12 t/m 18 jaar) meld je dan hieronder aan via het inschrijfformulier: Inschrijfformulier jeugdkamp 2022.

Kan 1 van jouw ouders of verzorgers ook rijden naar het jeugdkamp of ophalen? Super! Stuur hiervoor een email naar ons emailadres hieronder met daarin hoeveel personen er in de auto mee kunnen en of je graag wilt brengen of halen.
Bij vragen over het jeugdkamp, benader ons via: pegasusjeugdkamp@gmail.com

Wij hebben er super veel zin in en hopen velen van jullie dan te zien!💪😁🏐

Groetjes van de leiding!

Delen: