Promotie voor Heren 5 en 6 en Dames 11


Daar kwam het verlossende woord van de Nevobo: het zelfbenoemde vlaggenschip van Pegasus, Heren 5, heeft promotie gemaakt naar de promotieklasse! De mannen draaiden een prachtig seizoen in de 1e klasse en stonden lang stevig bovenaan. Met wat pech in de indeling, eindigden ze uiteindelijk op een tweede plaats. Toch bleek een plekje vrij te zijn in de promotieklasse, waardoor de mannen toch kunnen promoveren!

Ook voor Heren 6 kwam afgelopen week geweldig nieuws van de Nevobo. Nadat ze vorig jaar degradeerden uit de 1e klasse, draaiden de heren een mooi seizoen in de 2e klasse. Met als resultaat dat ze nét achter het net visten met een mooie 2e plek. Maar ook voor deze heren kwam het mooie nieuws dat er tóch een plekje voor ze is vrijgekomen in de 1e klasse.

En tot slot is er nóg een team die in de prijzen is gevallen. Dames 11 heeft na een seizoen hard werken ook een mooie tweede plaats weten te behalen. Waar ze, net zoals H5 en H6 niet de mogelijkheid hadden om te strijden tijdens P/D-wedstrijden, is er toch een plaats voor ze vrijgekomen in de 3e klasse.

Heren 5, Heren 6 en Dames 11, van harte gefeliciteerd met jullie promotie!

Delen: