Pegasus Pubquiz en Diner Rouler


De tweede helft van het seizoen is in volle gang. We genieten nog na van een zéér geslaagde Super Saturday, waarbij vier mini’s mochten schitteren als mini-van-de-week-Superstar tijdens de wedstrijden van D1 en H1, er druk geknutseld is en spellen zijn gedaan, én vele teams als nachtegaaltjes (ahum) de sterren van de hemel hebben gezongen tijdens de erg populaire sing-a-long.

En terwijl we nagenieten, kijken we alweer verder vooruit naar nóg meer leuke activiteiten. Wat dacht je van de jaarlijkse Pegasus Pubquiz? En Diner Rouler, de voorjaarseditie? Lees hier wat je kan verwachten en blok de data alvast vrij in je agenda!

Zondag 24 februari: Pegasus Pubquiz

Op zondag 24 februari kan je vanaf 15:00 uur met jouw team strijden om de leukste prijzen. Wie is de bolleboos van jullie team? Of degene die álle liedjes van a tot z kent? Vorm een team van max. 5 personen en ga de strijd aan met je clubgenoten! Geef je nu op via: commissies@pegasusvolleybal.com.

Waar? Café van ouds, Augustijnenstraat 33, Nijmegen.
Wanneer? Zondag 24 februari 2019, vanaf 15:00 uur.

Wees er snel bij, want vol = vol!

 

Zaterdag 30 maart: Diner Rouler

Ook dit seizoen wordt het populaire Diner Rouler georganiseerd. Dit keer in de vorm van een voorjaars- diner rouler op zaterdag 30 maart 2019! Trommel een team- of clubgenoot op om een van de mooiste gerechten te maken en geniet van een heerlijke avond!

 

 

 

 

Delen: