Speel jij volgend seizoen bij de prestatieteams van Pegasus?


Volleyballers en volleybalsters opgelet! Bij de leukste en sportiefste vereniging van Nederland zijn we op zoek naar toppers die onze prestatieteams komen versterken. 

De mannen van Heren 1 komen uit in de 2e divisie. Het is een jong team met veel talent. Iedere tegenstander weten ze het vuur aan de schenen te leggen! Desondanks verloren ze dit seizoen vaak echt maar nipt. Ze werken er hard voor om dit seizoen te kunnen handhaven en willen knallen om komend seizoen nog sterker te worden samen. Ga jij samen met deze fantastische ploeg volgend seizoen strijden voor de winst?

Dames 1 komt volgend jaar voor het derde seizoen op rij uit in de 2e divisie. Waar ze vorig seizoen nog net wisten te handhaven, draaien ze dit seizoen in de subtop mee. Ben jij degene die de dames naar de top helpt?

Heren 2 is dit seizoen met een volledig nieuw team de strijd aangegaan in de 3e divisie. Komend seizoen zullen ze pas op de plaats moeten maken en gaan ze voor de volle winst in de promotieklasse. Ben jij de topper die samen met hen er weer een mooi seizoen van gaat maken?

De toppers van Dames 2 spelen in de promotieklasse waar ze een heel goed seizoen hebben gedraaid. Door het vertrek van een aantal speelsters zijn we op zoek naar jong talent, ervaren krachten en andere volleybaltoppers die het team kunnen versterken. Speel jij volgend jaar in blauw tenue voor ons tweede damesteam?

Alle vier de teams starten komend seizoen fris met een nieuwe trainer van hoog niveau. Benieuwd wie dat zijn? Houd onze website en social media in de gaten!

Pegasus biedt jou een plek om je nog beter te ontwikkelen, zowel op individueel als teamniveau, zowel binnen als buiten het veld! Je traint minimaal 2x per week gedurende twee uur per training in Nijmegen Oost. De teams worden ondersteund door fysiotherapiepraktijk Jager van der Kamp.

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Neem direct contact op met de Commissaris Technische Zaken, Mirjam Laarman: technischezaken@pegasusvolleybal.com.

Delen: