Spelersenquête 2019


De spelersenquête 2019 is beschikbaar om in te vullen! Hierin kan je je wensen voor het nieuwe seizoen aangeven. Je hebt tot 25 maart de tijd om de enquête in te vullen. Alle reacties die later komen, kunnen we niet meenemen bij het maken van de nieuwe teamindelingen. Het invullen van de enquête geeft geen garanties voor volgend seizoen, het is slechts een inventarisatie van jouw wensen. Kijk goed welke link je aanklikt: er is een aparte link voor senioren, jeugd, recreanten en trainers.

Enquête Senioren

Enquête Jeugd

Enquête Recreanten

Enquête Trainers

Graag jullie aandacht voor het volgende: het evalueren van de trainer, trainingen en/of wedstrijden zal niet via een vergelijkbare enquête gaan. We zullen alle aanvoerders vragen om feedback over jullie trainer, de trainingen en de wedstrijden van het complete team te verzamelen en dat in één gezamenlijke email aan de TC te sturen. Je aanvoerder wordt hiervoor binnenkort benaderd.

Verder willen we je erop attenderen dat nieuws over de teamindeling seizoen 2019-2020 en de verdere planning eind april bekend wordt gemaakt op de website van Pegasus. Houd deze dus goed in de gaten!

Voor vragen en opmerkingen die je niet kwijt kunt in de enquête of die je ‘extra wil ondertitelen’ kun je contact opnemen met de TC:

Maartje, Laura en Lise: tc.dames@pegasusvolleybal.com
Vacant: tc.heren@pegasusvolleybal.com
Johan en Gerda: tc.jeugd@pegasusvolleybal.com
Bert en John: tc.recreanten@pegasusvolleybal.com

Met sportieve groet,

TC Pegasus

Delen: