Super Booze Tasting Saturday!


Hoi allemaal,

Met een volleybalseizoen dat alweer over was voordat het écht goed kon beginnen, is het gek te beseffen dat dit seizoen ook een begin en einde kent. Toch is het zo, want de laatste thuis-zaterdag zou volgende week zaterdag op 10-04 hebben plaatsgevonden.
Omdat we hier als club wel bij stil willen staan en het seizoen met een knaller willen afsluiten, hebben we nog een mooie online activiteit geregeld in samenwerking met café Tappers! Ditmaal betreft het een:

Bier-/Wijn proeverij!

Wanneer: Zaterdag 10 April om 19:30u
Hoe werkt het: Tijdens de proeverij kun je lekker drankjes drinken en wordt er uitleg gegeven over 2 bieren en 2 wijnen
Wat krijg je: Voor de kleine bijdrage van opnieuw €15,- kun je een drankpakketje ophalen waarin of 4 biertjes zitten óf 3 (kleine) wijnflessen.
Let op: Je kunt dus geen gemixte pakketjes bestellen, maar als je met een paar man samenzit, kun je wel #Sharing Is Caring!
Hoe geef je je op: Door een mailtje te sturen met daarin je Naam & Bestelling naar: commissies@pegasusvolleybal.com

Volgende week ontvang je vervolgens een mailtje met nadere informatie, zoals waar en wanneer je je pakketje kan ophalen, en de link naar de proeverij.

Opnieuw zijn huisgenoten/buurman/buurvrouw/broer/zus/moeder/vader etc. allemaal van harte welkom om mee te doen!! Dus nodig iedereen uit zouden we zeggen voor een gezellige avond in het kader van de oh zo gemiste Super Saturdays: Super Booze Tasting Saturday!

Tot volgende week!

Delen: