Superstar Saturday – 2 februari


Op zaterdag 2 februari is het tijd voor het mooiste Pegasus-feest van het jaar: Superstar Saturday! Een dag waarop het verenigingsgevoel voorop staat. Naast het aanmoedigen van de zaterdagteams, is er een super leuk programma opgesteld. We hopen dat jullie er allemaal bij zijn!

12.00 uur: Versier je eigen Superstar – CMV/Jeugd
Na de training is het tijd om voorbereidingen te treffen voor de wedstrijden die zullen volgen. Onder het genot van wat te eten en drinken, steken we de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag om een zo mooi mogelijke Superstar-spandoek te maken. Met de zelfgemaakte Supersterren gaan we met z’n allen als zevende speler achter de teams staan, waardoor verliezen geen optie meer is!

13.30 uur: Bekendmaking Mini van de week
Na druk overleg van de organisatie over alle mooie verhalen die zijn binnengekomen, is het zo ver! Wie worden de Mini’s van de week?

Van de trainers ontvangen alle CMV-spelers een formulier om mee te dingen voor deze felbegeerde titel.  De winnaars zullen dan mee warm lopen met D1 (inlopen om 13.45)  of H1 (inlopen om 15.45) en natuurlijk de allereerste bal spelen van de wedstrijd.

14.00 – 16.00 uur: Start: Find my Superstar
Voor iedereen die uitgeput is van het aanmoedigen is het mogelijk om mee te doen met het zogeheten ‘Zweeds loopspel’ maar dan in de Superstar Saturday-variant: Find my Superstar!

De Ark van Oost is het podium voor een spannend vragenspel waarin team van maximaal 4 personen om de winst strijden! De winnaars zullen rond 17.00 bekend gemaakt worden en gaan naar huis met een aan het thema gerelateerde prijs.

21.00 uur: Party Time!
’s Avonds is het tijd om alle spierpijn van het volleyballen en aanmoedigen eruit te dansen. Alle supersterren zullen de revue passeren, van Spice Girls tot Ronnie Flex tot the Rolling Stones. Er geldt wel een streng deurbeleid: alleen supersterren zijn welkom op het feest!

23.00 uur: Sing-a-long Battle of the teams
Gedurende de avond kan elk team zich opgeven voor de ‘sing-a-long battle of the teams’. Het team met het beste optreden gaat naar huis met hele interessant prijzen. Mis het niet!

 

Delen: