Toptrainer Arno Lippmann nieuwe trainer/coach Dames 1


Trots mogen we jullie mededelen dat dames 1 vanaf het nieuwe seizoen in de eerste divisie zal uitkomen onder leiding van Arno Lippmann. Arno mag het stokje overnemen van Guus en Ernst, die de dames in een succesvol seizoen naar een tweede plek brachten. Die plek was na een abrupt einde van het seizoen i.v.m. het coronavirus voldoende voor promotie naar de eerste divisie.

Met Arno Lippmann krijgt dames 1 een zeer ervaren trainer/coach die de meiden op de goede manier kan begeleiden bij hun debuut in de eerste divisie. De Huissenaar komt over van Alterno, waar hij vorig seizoen leiding gaf aan het tweede damesteam (topdivisie). Arno heeft een indrukwekkend CV als trainer en coach en heeft de nodige ervaring op hoog, landelijk niveau. In het dagelijks leven is Arno schoolleider in het primair onderwijs.

Heb jij ambities om jezelf nog meer te ontwikkelen? En samen met het gezellige, hardwerkende en ambitieuze Dames 1 nog beter te worden? Neem dan direct contact op met Lotte van de TC Dames via tc.dames@pegasusvolleybal.com. 

Delen: