Toptrainer Björn Proost nieuwe trainer/coach Heren 1


Na het goede nieuws van vorige week dat dames 1 een nieuw trainersduo heeft, hebben we nog meer moois voor jullie in petto. Toptrainer Björn Proost heeft zich namelijk verbonden aan Pegasus als nieuwe trainer/coach van Heren 1

We zijn ontzettend verheugd dat Björn het stokje van zijn vader Harry Proost overneemt. Harry leidt morgen tijdens Super Saturday de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Het team heeft nog maar één punt nodig om verzekerd te zijn van deelname aan de PD-wedstrijden, waarmee ze een belangrijke stap zetten naar handhaving in de tweede divisie. Met Björn hebben we een zeer waardige opvolger gevonden voor onze topper Harry.

Björn promoveerde met Wevoc van de promotieklasse naar de derde divisie en later wist hij met het tweede team van Orion de eerste divisie te bereiken. Ook daar draaide hij een paar succesvolle jaren. Met de komst van Björn, in het dagelijks leven service subscription manager bij Infor, weten we zeker dat we de juiste trainer/coach binnen halen om de heren naar een nog hoger niveau te tillen!

Heb jij ambities om jezelf nog meer te ontwikkelen? En samen met het ambitieuze Heren 1 nog beter te worden? Neem dan direct contact op met Björn via 06-23320293 of mail naar bjorn.proost@gmail.com.

 

Delen: