Trainingstijden

Beste Leden,

Het trainingsrooster is bekend! Vanaf maandag 28 augustus zal er getraind worden volgend dit nieuwe schema. Je vindt het schema hier.

Zoals je ziet zijn er nog enkele teams waarvoor we geen trainer hebben gevonden, deze staan nu als teamtaak ingedeeld. Uiteraard zien we het liefst een aparte trainer voor elk team! Wil jij training geven of wil je dit samen met iemand anders doen? Neem dan contact op met Ivo via technischezaken@pegasusvolleybal.com

Als je een team training gaat geven staat hier een financiƫle vergoeding tegenover. Wil je hier meer over weten? Neem dan ook contact op met technische zaken.

Op de maandag is er een roulatie schema voor het gymzaaltje boven in de Ark van Oost. In de maanden die bij je team genoemd staan, train je in de gymzaal boven in de Ark van Oost.

Beleid trainen in vakanties 2023-2024:
In de schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie) trainen alleen de prestatieteams. Alle andere teams trainen in principe niet. Alleen als er extra velden beschikbaar zijn om te huren, is het mogelijk dat andere teams op aanvraag kunnen trainen. Indien dat het geval is, volgt er een bericht in de aanvoerdersappgroep.

Namens het bestuur en de technische commissies wensen we iedereen een leuk en sportief volleybaljaar!

(datum bericht 5 november 2023)