Wil jij bijdragen aan het speelplezier? Kom bij de TC breedtelijn!


Pegasus kent vele enthousiaste vrijwilligers. Om de club goed draaiende te houden is het belangrijk dat genoeg mensen taken blijven oppakken. De komende weken zullen we op de website bekendmaken welke posities vrij zijn (of komen), en wat ze inhouden. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je bij één van de bestuursleden of stuur een mailtje naar bestuur@pegasusvolleybal.com.

Deze week: Technische Commissie breedtelijn

De technische commissie (TC) is onderverdeeld in verschillende onderdelen, namelijk de TC Jeugd, Dames, Heren en Recreanten. Bij de dames- en herenlijn maken we nog onderscheid tussen de prestatielijn TC (eerste twee teams) en de breedtelijn (de overige seniorenteams).

Als TC-lid van de dames of heren breedtelijn werk je samen met de andere TC leden van de breedtelijn en communiceer je met het hoofd van de TC. Het aantal vergaderingen is beperkt; momenteel wordt er alleen vergaderd naar behoefte.

Start seizoen

Aan de start van het seizoen ben je samen met je mede TC-genoten verantwoordelijk voor de teamindeling. Dit doe je aan de hand van de enquetes die ieder jaar worden ingevuld door de spelers en trainers. Daarnaast help je bij het vinden van de juiste trainers voor het juiste team, en ondersteun je bij het indelen van de trainingstijden en -dagen.

Als alle indelingen rond zijn, controleer je, samen met het wedstrijdsecretariaat en de ledenadministratie, of alle leden zich correct hebben ingeschreven, en dat alle spelers bij het juiste team zijn aangemeld bij de NeVoBo. Op die manier weten we ook zeker dat alle leden competitie mogen spelen.

Gedurende het seizoen

Tijdens het seizoen ben je het aanspreekpunt van de teams bij eventuele calamiteiten. Nieuw binnengekomen aanmeldingen beantwoord je en je bekijkt of deze mogelijk een plek kunnen krijgen in één van de teams. Ook kijk je samen met de TC jeugd welke jeugdspelers kunnen meetrainen bij de seniorenteams.

Aan het einde van het seizoen stuur je samen met de overige TC’s de enquetes naar spelers, trainers en aanvoerders en verwerk je deze.

Kort samengevat: je houdt je dus bezig met het speelplezier van vele Pegasussers!

Lijkt je het leuk om lid te worden van de TC? Of wil je nog iets meer weten? Neem een keer contact op met Mirjam Laarman, hoofd TC! Dat kan door een mailtje te sturen naar technischezaken@pegasusvolleybal.com.

Delen: