Word (hulp)trainer bij de mini’s!


Het gaat goed met het Cool Moves Volley (CMV) bij Pegasus. De groepen zijn afgelopen maanden flink gegroeid en in 2019 zullen ruim 70 kinderen gaan trainen in onze groepen!

Daar zijn we uiteraard heel blij mee en we vinden het ook belangrijk dat al deze talentjes in de dop de juiste begeleiding krijgen. Onze huidige trainers en de vele hulpouders helpen enorm, maar deze groep moet verder worden uitgebreid om al deze kinderen enthousiast te houden voor volleybal en de juiste start te geven voor hun volleybalcarrière.

Wie komt er mee helpen? We zoeken trainers en assistent-trainers op woensdag van 16.15 – 17.30 uur in de Ark van Oost, op zaterdag van 10.00 – 11.30 uur in de Ark van Oost en op donderdag van 15.15 – 16.30 uur in de Spil te Lent.

Als je CMV-trainer wordt bij Pegasus kun je rekenen op een trainersvergoeding. Iedere training wordt een trainingsvoorbereiding gemaild, dus je bent weinig tijd kwijt aan voorbereiding. Er zijn mogelijkheden om een trainerscursus te volgen en het belangrijkste: heel veel gezelligheid en dankbaarheid van onze jongste leden.

Heb je interesse? Mail dan naar Kim Wolswijk, kimwolswijk@hotmail.com.

Delen: