Word jij de nieuwe secretaris van Pegasus?


Omdat onze huidige secretaris Inge zich meer wil bezighouden met de ondersteuning van vrijwilligers van de club, zijn we per september op zoek naar een nieuwe secretaris! Je bent de stabiele basis van de club. Door jouw overzicht en structuren worden trainingen gehouden en wedstrijden gespeeld. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur, Pegasus en volleybal in Nijmegen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Wat betekent het om secretaris te zijn? 

  • Je bent onderdeel van het bestuur: je vergadert ongeveer 10x per jaar en discussieert mee over belangrijke ontwikkelingen en beslissingen binnen Pegasus
  • Je houdt overzicht in de zaalhuur en onderhoudt contact met de gemeente.
  • Je overlegt met de technische commissie, het wedstrijdsecretariaat, de Nevobo én natuurlijk onze eigen leden over lopende zaken.
  • Je stelt de agenda op en maakt notulen van bestuursvergaderingen en de algemene leden vergadering.

Gemiddeld ben je zo’n 3 a 4 uur per week bezig met de rol van secretaris. Soms zijn er piekmomenten waardoor en meer van je wordt gevraagd, soms is het wat rustiger. Je kunt bijna altijd je eigen tijd goed indelen. En niet onbelangrijk: de vergaderingen zijn altijd ook heel erg gezellig. Volleybalkennis is niet noodzakelijk, het is vooral handig als je over een vlotte pen beschikt, en met Excel kan werken.

Vind jij het leuk om je (naast je werk?) als vrijwilliger in te zetten voor Pegasus? Of ben je geïnteresseerd maar weet je niet zeker of dit iets voor jou is? Neem dan contact op met Paul via voorzitter@pegasusvolleybal.com, of 06-52801935.

Delen: