Zonder scheids geen wedstrijd: Zet ze in het zonnetje!


Tijd om ze in het zonnetje te zetten! T/m zondag 13 oktober zet heel sportend Nederland haar scheidsrechters voor één week in het zonnetje, om ze te laten weten dat ze zeer gewaardeerd worden. Want de scheidsrechter, is dé onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd.

Scheidsrechters zijn er van alle leeftijden en op ieder niveau. De één fluit meer dan de ander, de één fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere klassen. Waar en hoeveel ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de club en daarom roepen we jullie op om ze deze week extra in het welverdiende zonnetje te zetten!

De ‘Week van de Scheidsrechter 2019’ is een landelijke actieweek die loopt t/m zondag 13 oktober. We vragen ieder team iets te verzinnen om op een leuke manier de scheidsrechters te bedanken.

Dus verzamel al je teamgenoten, brainstorm je in de rondte en verras de scheidsrechter. Hier wat inspiratie: trakteer op een drankje, versier de stoel van de scheidsrechter, geef een knuffel of maak een lied voor de scheids en zing deze in de kantine achteraf. Zorg er ieder geval voor dat de scheids zich in deze week ontzettend bijzonder voelt.

Delen: